FAQs

1. Quantes vegades i quant de temps haig d’entrenaar?

2. Puc també utilitzar  l’EPI·NO® Delphine Plus si he tingut una lesió genital anterior?

3. Què i com puc entrenar amb l’EPI·NO® Delphine Plus?

4. Hi ha algun perill d’infecció?

5. Fins on haig d’introduir el globus en la vagina per als exercicis?

6. Quan no haig d’utilitzar l’EPI·NO® Delphine Plus?

7. Si tinc més preguntes, amb qui puc contactar?

 

Volver arriba

1. Quantes vegades i quant de temps haig d’entrenar?

Entrena un o dos cops al dia com a màxim i entre 10 i 20 minuts per sessió fins que hagis aconseguit l’objectiu del tractament..

Volver arriba

2. Puc també utilitzar  l’EPI·NO® Delphine Plus si he tingut una lesió genital anterior?

Si us plau, pregunta el teu ginecòleg. En principi, no hi ha cap contraindicació per al tractament amb l’EPI·NO® Delphine Plus després de patir una lesió en la regió genital (e. g. l’episiotomia o una altra intervenció). Ben al contrari, els exercicis del sòl pelvià augmenten el flux sanguini en l’àrea genital afavorint així el procés de regeneració. És important, malgrat això. Que les lesions hagin sanat totalment..

Volver arriba

3. Què i com puc entrenar amb l’EPI•NO® Delphine Plus?

EPI·NO® Delphine Plus és un gran recolzament per a l’entrenament eficaç del sòl pelvià.

Una sessió d’entrenament d’aproximadament 15 minuts diaris és generalment suficient per a enfortir els músculs del sòl pelvià ràpidament. Depenent de la força muscular, l’agulla del manòmetre puja quan es contrauen els músculs del sòl pelvià, d’aquesta manera podràs veure si estàs entrenant els músculs correctes i el progrés que hagis fet en l’entrenament dels mateixos. Això també s’anomena biofeedback.

Volver arriba

4. Hi ha algun perill d’infecció?

El perill d’infecció es va investigar durant els assajos clínics. L’EPI·NO® Delphine Plus no s’utilitza en un ambient estèril. Si el dispositiu es neteja i es desinfecta segons les instruccions d’ús no ha d’haver cap ris d’infecció. Es recomana un ús de l’EPI·NO® Delphine Plus estrictament personal!

Volver arriba

5. Fins on haig d’introduir el globus en la vagina per als exerciciss?

El globus s’ha d’introduir a la meitat de la seva longitud en la vagina. El globus pot lliscar de tant en tant fora de la vagina mentre entrenes. Això es pot evitar aguantant lleugerament el dispositiu per l’extrem del tub. Intenta relaxar-te durant els exercicis. L’experiència demostra que després d’aproximadament 3 sessions, s’adquireix certa rutina..

Volver arriba

6. Quan no haig d’utilitzar l'EPI•NO® Delphine Plus?

Trobaràs informació sobre contraindicacions en les instruccions d’ús. Aquesta informació de l’EPI·NO® Delphine Plus està també disponible a la web. Si no estàs segura de si pots utilitzar o no l’EPI·NO® Delphine Plus, contacta amb el teu metge o fisioterapeuta per a informació addicional.

Volver arriba

7. Si tinc més preguntes, amb qui puc contactar?

Si ti tens altres preguntes o suggeriments, o si desitges explicar-nos les teves experiències referents a l’entrenament del sòl pelvià amb l’EPI·NO® Delphine Plus, contacta amb el teu distribuïdor local o envia’ns un e-mail.

Volver arriba