El sòl pelvià

El sòl pelvià és un dels grups de músculs més importants del cos.
És una base de vàries capes de músculs que lliga el coxis a l’os púbic.
Tanca la pelvis que està oberta en el fons i manté tot el nostre cos alçat, estabilitza l’espina dorsal, la circulació i la respiració. Com més forts són els músculs del sòl pelvià, millor funcionen els òrgans de la pelvis: úter, bufeta de l'orina i intestí. Uns músculs ben entrenats també augmenten el plaer en la teva vida sexual.
 
S’anomena entrenament del sòl pelvià a estirar i relaxar conscientment els músculs del sòl pelvià. Després d’alguns exercicis es millora la percepció de les capes dels músculs i es reforça la musculatura. Les investigacions científiques han demostrat que la debilitat de la bufeta es pot curar totalment amb l’entrenament específic del sòl pelvià.
 
Al principi de l’entrenament dels músculs del sòl pelvià, el problema més comú és que moltes dones inclús no saben on estan localitzats o tenen dificultats per estirar aquests músculs específicament. Per això és important l’entrenament, per desenvolupar un control sobre els músculs del sòl pelvià i detectar els grups de músculs correctes.
 
EPI·NO® Delphine Plus et proporciona una ajuda eficaç gràcies al biofeedback.