donea

Set de dilatadors vaginals progressius donea®

Segons la Declaració dels Drets Sexuals “La sexualitat és una part integral de la personalitat de tot ésser humà. El seu ple desenvolupament depèn de la satisfacció de necessitats humanes bàsiques com el desig de contacte, intimitat, expressió emocional, plaer, tendresa i amor”. Generalment, la resposta sexual femenina està fortament condicionada a factors psico-emocionals i afectiu-relacionals. Quan es produeixen alteracions d’algun tipus en algun d’aquests factors, la resposta sexual de la dona (desig-excitació-orgasme) pot veure’s afectada, ja sigui de forma passatgera o permanentment.
 
De forma majoritària, les consultes per disfuncionalitat acostumen a deure’s a certa o total inhibició del desig sexual i, en menor percentatge, a vaginisme o Disparèunia.
 
Els Dilatadors Vaginals Progressius donea®; d’Eurogine estan especialment dissenyats per a ajudar en les teràpies orientades a tractar el vaginisme o la Disparèunia, mitjançant exercicis dirigits per professionals i/o terapeutes per a aconseguir l’eliminació total de dolors, molèsties o contraccions involuntàries dels músculs de la vagina que impedeixen a la dona gaudir d’una relació sexualment satisfactòria i total.
 
Igualment, pel seu especial i acurat disseny de línies i tacte suaus, i per la seva aparença realista i lleugerament flexible sense caure en la línia de les joguines eròtiques, els Dilatadors Vaginals Progressius donea®; d’Eurogine estan també indicats per al tractament de patologies relacionades amb el rebuig físic al penis causades per factors psicològics de diversa índole.