EPI·NO® Delphine Plus, motivació i éxit

Amb EPI·NO® Delphine Plus ara tu mateixa pots fer alguna cosa per resoldre la teva disfunció. Aquest exercitador del sòl pelvià desenvolupat recentment pot ajudar-te a eliminar en gran mesura la debilitat de la teva bufeta i inclús, molt sovint, arribar a curar-la totalment en el cas de la incontinència d’esforç. Inclús en el cas de la incontinència mixta (incontinència d’esforç i d’urgència), l’exercitador del sòl pelvià pot ser part important de la teràpia. L’entrenament profilàctic –per exemple, durant el puerperi-, pot reduir el risc d’una incontinència posterior.
 
EPI·NO® Delphine Plus s’ha desenvolupat en cooperació amb ginecòlegs, fisioterapeutes i pacients.
 
EPI·NO® Delphine Plus consisteix en un baló de silicona i una pera de mà amb un visualitzador de pressió integrat (biofeedback) per a supervisar la millora del to dels músculs del sòl pelvià. El seu ús està basat en la contracció natural dels músculs del sòl pelvià amb un entrenament regular i es pot complementar amb estimulació elèctrica o amb la medicació prescrita pel teu metge. L’entrenament regular és també una condició bàsica per a l’èxit.. 
 
L’exercitador del sòl pelvià està fabricat amb components d’alta qualitat que han passat un estricte control de fabricació i consisteix en:
1. Un baló de silicona contornejat
2. Una pera manual
3. Un visualitzador de pressió o manòmetre
4. Una vàlvula de desbloqueig de l’aire
5. Connectada per un tub de plàstic flexible
 
 
  • Bombeja aire en el baló a través de la pera de mà. El baló s’adapta perfectament a l’anatomia individual gràcies a la seva forma flexible.
  • Ara podràs realitzar els exercicis de sòl pelvià descrits amb EPI·NO® Delphine Plus.
Amb un entrenament regular moltes dones noten un resultat positiu al cap de pocs dies. Com més forts són els músculs del sòl pelvià, major és la pressió en el baló. L’entrenament es realitza contra una resistència: EPI·NO® Delphine Plus actua com un “pes” per al sòl pelvià.
 
Com abans comencis amb l’entrenament del sòl pelvià i realitzis els exercicis amb regularitat, majors seran les opcions per aconseguir un èxit durador. Gràcies a què entrenes contra una resistència, el resultat és particularment eficaç. En principi, no hi ha restricció d’edat per usar EPI·NO® Delphine Plus.
 
Amb EPI·NO® Delphine Plus s’entrega un manual d’instruccions detallat i una descripció exacta de varis exercicis. Un calendari d’exercicis et recordarà utilitzar l’exercitador regularment i et permetrà enregistrar un expedient visible del progrés de l’entrenament.
 
D’aquesta manera pots: 
  • Entrenar confortablement a casa.
  • Diferenciar exactament el grup de músculs del sol pelvià correcte i contraure aquests músculs amb eficàcia.
  • Augmentar la teva motivació en entrenar gràcies al Biofeedback.
  • Tenir èxit amb l’entrenament específic i finalment.
  • Tenir aquesta disfunció sota control.