MDL Q50

Set de cons Kegel MDL Q50

En les dones el sòl pelvià es debilita principalment per l’embaràs i el part i en especial per múltiples parts com a resultat de la tensió muscular. La menopausa de la dona està acompanyada per un fort canvi en l’equilibro hormonal, provocant que tots els músculs del sòl pelvià perdin la seva flexibilitat. Per últim, l’estirament excessiu i per tant el debilitament dels músculs del sòl pelvià també pot ser causat pel moviment físic, per exemple per la pràctica d’esport, tocar instruments de vent, etc.   
 
               
   
        Suelo pélvico normal                     Suelo pélvico debilitado
 
La incontinència urinària d'esforç es defineix com la pèrdua involuntària d'orina durant l'activitat física com tossir, esternudar, córrer, pujar escales, riure, etc. Les afectades són sobretot les dones durant la menopausa i les que han tingut un fill o més.
 
Consultar amb el metge sobre els exercicis de contracció específica amb els cons de Kegel MDL Q50 és una opció de tractament no quirúrgic eficaç per a l'enfortiment dels músculs del sòl pelvià, el tractament de la incontinència urinària d'esforç, millorar el suport dels òrgans pelvians i millorar la qualitat de la vida sexual.
 
El set MDL Q50 és un dispositiu mèdic clínicament provat consistent en un conjunt de 5 cons no estèrils en forma de gota de diferent mida, pes i angle. El seu ús està destinat a l'entrenament específic del sòl pelvià, també conegut com a exercicis de Kegel, segons el seu inventor Arnold H. Kegel (uròleg, 1894-1981). Els cons s'insereixen a la vagina i cal que el sòl pelvià contregui els músculs al voltant del con per evitar que aquest caigui fora de la vagina. Amb un entrenament i una recuperació adequats, el 70% dels casos d'incontinència lleu a moderada i els prolapses de primer i segon grau es poden tractar sense cirurgia.
 
El set de cons Kegel MDL Q50 és útil per complementar els exercicis de Kegel per enfortir el sòl pelvià a llarg termini sense limitació d'entorn ni horari. La seva aplicació està indicada en les condicions següents:
  • Tractament de la incontinència urinària d’esforç. També es recomana el tractament inclús en nivells menors de la malaltia.
  • L’enfortiment dels músculs del sòl pelvià després del part després de la resolució dels loquis i també durant la menopausa atesa l’atròfia muscular.
  • Com a mida de recolzament abans i després de la cirurgia, per exemple:
            a) posposar la cirurgia requerida. 
            b) per a assegurar el resultat de l’operació a llarg termini i per a evitar el prolapse d’òrgans pelvians.
  • Per a determinar si la força dels músculs del sòl pelvià es manté.