Preparació al part i recuperació postpart

Preparació al part
 
Hauràs de començar els teus exercicis amb EPI·NO® aproximadament 3 setmanes abans del part per augmentar l’elasticitat dels teus músculs del sòl pelvià. Es recomana aproximadament 15 minuts diaris d’exercici.
 
Com en tot exercici físic, els músculs es contrauen i s’estiren.
 
Consolidació del músculs del sòl pelvià 
Inserta dos terços del baló d'EPI·NO®
a la vagina. 
Contrau i relaxa suaument els teus músculs amb 
el baló, que a la vegada exercirà resistència.
 
 
 
Estirament del perineu
Inflar lentament el baló d'EPI·NO®, tant com el teu nivell
personal de comoditat t’ho permeti, notant una
sensació d’estirament (no existeix risc per al teu bebè).
 
 
 
 
Simulació del part
Després de la fase d’estirament, 
relaxa els teus músculs del sòl pelvià
i permet que la vagina expulsi suaument el baló d'EPI·NO®  inflat. Aquesta
acció et familiaritzarà amb la sensació d’expulsar
el cap del bebè. 
 
¡Bones sensacions! 
 
Amb EPI·NO®  pots preparar-te òptimament per al naixement del teu bebè estirant suaument els teus músculs del sòl pelvià i el perineu per a evitar lesions perineals associades amb el part. Després del naixement del teu bebè, EPI·NO® Delphine Plus és la solució ideal per a ajudar-te a recuperar la força i el to dels teus massa flàccids, dèbils i possiblement malmesos músculs del sòl pelvià.
 
Consolida i protegeix els músculs del teu sòl pelvià gràcies a la seva gran versatilitat
 
Com et beneficies de l’ús de EPI·NO® : 
  • És un senzill dispositiu per a realitzar exercicis pelvians i perineals en la intimitat de la teva llar
  • És un bon complement per al teu massatge perineal
  • Redueix el risc d’esquinçament perineal i d’episiotomia
  • Produeix un menor estrès per a la mare i el bebè durant la segona etapa del part
  • És un dispositiu òptim per a agilitzar el procés de recuperació i regeneració muscular
  • Afavoreix una major satisfacció sexual
  • El biofeedback et motiva i supervisa el teu procés de recuperació (només EPI·NO® Delphine Plus)
 
Recuperació Postpart
 
Aproximadament de 3 a 6 setmanes després del part has de començar amb els exercicis dels músculs del sòl pelvià amb EPI·NO® Delphine Plus per a recuperar la seva força i el seu to. Com més forts estiguin els teus músculs pelvians, més pressió podràs exercir sobre el baló. El manòmetre de EPI·NO® Delphine Plus supervisa els teus exercicis i t’informa de si els estàs realitzant correctament. Això s’anomena biofeedback i ajuda a motivar-te en poder comprovar que les teves funcions milloren, ja que EPI·NO® Delphine Plus t’ajuda a localitzar exactament i a exercitar aquests músculs tan difícils de reconèixer del sòl pelvià, així com a supervisar l’eficàcia del resultat que vagis aconseguint.
 
Els músculs del sòl pelvià són un dels grups de músculs més importants del teu cos que s’estenen des del final de la columna (en la base de l’espina dorsal) fins a l’os púbic (al davant). Sostenen i contribueixen a mantenir una bona postura i afavoreixen els sistemes respiratori i circulatori. Com més forts són els músculs del sòl pelvià, millor és el funcionament dels teus òrgans pelvians: úter, bufeta urinària i intestí. A més a més, els músculs del sòl pelvià ben tonificats asseguren un major plaer sexual.
 
Per què exercitar els músculs del sòl pelvià?
 
Durant l’embaràs i el part els teus músculs del sòl pelvià estaran extremadament estirats i el teu cos regenerarà parcialment aquests músculs de forma natural. Malgrat això, amb un programa d’entrenament conscient de relaxació/contracció, aquests músculs aviat recuperaran la seva força i el seu to anteriors. Exercitar amb EPI·NO®  t’ajudarà a aconseguir aquest objectiu.
 
Al principi de l’entrenament dels músculs del sòl pelvià, el problema més comú és que moltes dones inclús no saben on estan localitzats o tenen dificultats per a contraure aquests músculs específicament. Per això és important l’entrenament, per desenvolupar un control sobre els músculs del sòl pelvià i detectar els grups de músculs correctes.
 
EPI·NO® Delphine Plus et proporciona una ajuda eficaç gràcies al Biofeedback.